21. toukokuuta 2017

KorpinkierrosStarttasimme lämpimänä tänään sunnuntaina  Siikaniemen parkkipaikalta kohti reilun 7km mittaiselle Korpinkierrokselle. Mukana oli pari uutta koirajäsentä - pieni porokoiraherra Keke ja vaalea lapinkoiraneito Lumi.

Lähtöpaikkana Siikaniemi oli hyvä valinta, sillä se oli lähes autio ja kaikki saivat autonsa parkkeerattua. Nuuksiossa hyvällä säällä on nimittäin haasteellista saada autoa parkkeerattua ja siitä syystäkin valikoitui reitiksi Korpinkierros, koska sille voi lähteä myös Siikaniemestä. Poluilla näkyi harvakseltaan muita retkeilijöitä, mutta Haukkalampea lähestyessä väkimäärä kasvoi.

Evästimme Holma-Saarijärvellä, mistä isoin osa näistä kuvistakin on otettu. Paikalla oli muitakin evästelijöitä, mutta hyvin sai tämän koiramäärän saaren puihin kytkettyä.


Rajakallioille päästyä oli lämpötila jo kohonnut kesäisiin lukemiin ja pidimme useamman kerran pienen koirien juottotauon.

Selvästi kyllä tällä reissulla pieni Keke varasti kaikkien sydämen, ja hienosti pieni jaksoi lähes koko reissun. Muutama sata metriä ennen parkkipaikkaa kuitenkin veto loppui ja isäntä kantoi nukkuvan pienen kerän autolle.

Kiitos reippailijoille!
 

"Makkaraa!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti